Avast Pro Antivirus – 1 Dispozitiv 1 An

lei39.00

Puteți descărca produsul  aici .
Produs livrat prin email.

Availability: În stoc

SKU: AVTPRVRS Categorii: ,

Avast Pro Antivirus – 1 Dispozitiv 1 An

Protecție antivirus

Avast Pro Antivirus functioneaza excelent ca scut de protectie, protejand dispozitivul dvs. de a fi infectat de malware. Avast Pro foloseste solutia inteligenta antivirus pentru a proteja utilizatorul de malware, spyware, ransomware si phishing inainte de a putea afecta dispozitivul. Antivirusul include, de asemenea, un scut de protectie, eliminarea programelor suspecte si functia CyberCapture, care izoleaza malware si transmite remediul altor utilizatori Avast. Smart Scan analizeaza continutul dispozitivului utilizatorului si stabileste ce programe si aplicatii pot prezenta potentiale amenintari. In cele din urma, există Sandbox, care permite utilizatorului sa testeze programele intr-un mediu sigur inainte de a le rula pe dispozitiv.

Optiuni de confidentialitate

Antivirusul va ofera o protectie excelenta a confidentialitatii online. In timp ce utilizati Avast, puteti fi sigur ca nimeni nu poate obtine acces neautorizat la parolele dvs. Mai mult, utilizatorul isi poate permite sa foloseasca o singura parola pentru toate platformele care o necesita.

Alte avantaje

Avantajele achizitionarii codului de licenta Avast Pro Antivirus nu se termină aici. Acesta oferă un mod „Nu va deranjati”, care dezactiveaza toate notificarile, astfel incat acestea sa nu apara la un moment incomod, de exemplu, in timpul jocului online. Versiunea Pro poate efectua, de asemenea, o curatare a browserului pentru a elimina toate barele de instrumente si suplimentele inutile care au fost instalate fara sa va dati seama. Avast Antivirus a fost foarte apreciat de recenzori, care au remarcat numarul sau mare de functii disponibile, configurabilitatea si filtrarea precisa a site-urilor web.

Caracteristici cheie

  • Antivirus de ultima generatie! 
  • Protectie solida – Hackerii si hotii nu vor putea trece prin scutul creat de acest antivirus.
  • Detectarea programelor malware – Datorita solutiilor aplicate, Avast Pro detecteaza si elimina amenintarile inainte ca acestea sa poata afecta dispozitivul.
  • Asigurati-va confidentialitatea –  Protejati-va datele cu o parola.
  • Caracteristici suplimentare – Modul „Nu deranjati” si curatarea browserului.

Cerințe minime

  • Memorie: 256 MB RAM
  • Spatiu minim: 1.5 GB
  • Sistem: Windows 7 (SP2) (32 or 64-bit), 8, 8.1, 10
Manufacturer

Avast

Producator

Valabilitate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.