Microsoft Visio Professional 2016

lei459.00

  • Licenta asociabila la contul dumneavoastra de Microsoft
  • Activare direct pe https://setup.office.com
  • Valabilitate nelimitata (lifetime)
  • Valabilitate nelimitata (lifetime)
  • Licenta electronica livrata prin email
  • Pasi instalare si Link-uri pentru descarcare software
  • Confirmarea cumpararii (factura fiscala)

Availability: În stoc

Microsoft Visio Professional 2016

Microsoft Visio Professional 2016 va ajuta sa creati diagrame profesionale pe care le puteti conecta cu alte date in doar cateva click-uri. Un context complex poate fi prezentat clar in Visio 2016 Professional. Puteti edita diagrame impreuna cu echipa dumeavoastra, crescand astfel productivitatea. Visio Professional 2016, in comparatie cu versiunea Standard, va ofera caracteristici avansate, perfect adaptate mediului afacerilor. Manageri si echipele de proiect pot crea usor diagrame multifunctionale utilizand acest program. Interfata asemenatoare Office va permite sa utilizati acest program intuitiv si va mai ofera caracteristici din cadrul programelor Office 2016 precum asistentul pentru cautare “Tell me” si “Black Themes” care va ajuta sa lucrati fara sa va oboseasca ochii.

Functii avansate in Microsoft Visio 2016 Professional

Microsoft Visio Professional 2016 contine toate caracteristicile lui Visio Standard 2016 pentru un acces rapid si usor la creearea diagramelor si in plus, programul va ofera urmatoarele functii avansate: o serie de forme actualizate, template-uri si sitluri pentru o activitate completa. Puteti crea diagrame profesionale cu usurinta, incluzand diagrame business, diagrame de proces, diagrame IT, diagrame tehnice si desene tehnice.

Microsoft Visio 2016 Professional va ofera suport sporit pentru activitatea in echipa astfel incat sa preveniti suprapunerile. Diagramele pot fi conectate direct cu baze de date Excel, Active Directory si SharePoint. Prin activarea “Information Rights Management”, aveti posibilitatea de a preveni utilizarea necorespunzatoare a informatiilor confidentiale, astfel oferind o protectie in plus comapniei dumneavoastra, documentarea proceselor in MS Visio 2016 Professional cu notatiile standard la alegerea dumneavoastra pentru o imbunatatire continua a acestor procese.

Creeati diagrame profesionale in doar cateva click-uri.

Impreuna cu MS Visio Professional 2016 puteti crea diagrame grafice complexe intr-un timp foarte scurt. O selectie larga de template-uri si forme va ofera posibilitatea de a gasi diagrama potrivita pentru a putea incepe sa lucrati imediat. Visio 2016 Professional se axeaza pe standarde din industrie precum BPMN 2.0, UML 2.4, IEEE si Windows Workflow 4.0.

Tabele, timeline-uri, tabele pivot si diagrame organizationale pentru domeniul afacerilor, sunt la fel de usor de creeat precum diagramele pentru procese, diagrame IT, diagrame pentru programe sau baze de date, diagrame tehnice, harti, sau desene tehnice. Un asistent inteligent creaza automat diagrame pentru organizarea datelor dumneavoastra existente si va ajuta sa progresati foarte repede.

Productivitate sporita cu functii business

Microsoft Visio 2016 Professional impreuna cu functiile sale avansate va asigura optimizarea proceselor. Va ajuta sa definiti si sa imbunatatiti afacerea dumneavoastra usor si fara dificultati. Puteti crea etape ale proceselor si sa intocmiti reguli pentru validarea revizuirii digramelor. Cu mai mult de 20 de sabloane pentru procese, Visio Professional 2016 va ofera o solutie completa pentru o paleta larga de tipuri de procese, incluzand aici BPMN 2.0, SharePoint si EPC.

Prin intermediul conexiunilor cu datele integrate, veti putea procesa cantitati mari de date in diagrame. Microsoft Visio Professional 2016 va permite sa conectati forme cu diferite surse de date, precum Microsoft Excel, Active Directory, Microsoft SQL Azure, Microsoft SQL Server, liste Microsoft SharePoint si servicii pentru conectivitate din domeniul afacerilor. In acest fel veti putea oferi vizualizari actuale ale datelor dumneavoastra.

Activitatea in echipa este punctul forte a lui MS Visio 2016 Professional

Veti putea colabora impreuna cu echipa dumneavoastra fara griji in privinta compatibilitatii versiunilor. Cu ajutorul programului Visio Professional sau prin intermediul unui browser pentru Internet puteti efectua modificari sau puteti posta observatiile dumneavoastra. De asemenea, acest program va permite sa discutati cu colegii sau angajatii dumneavoastra prin intermediul chat-ului pus la dispozitia dumneavoastra in cadrul acestui program, daca conditiile necesare sunt intrunite (Skype pentru afaceri sau Lync sunt necesare).

Disponibila in peste 40 de limbi

Engleza, Araba, Bulgara, Chineza (Simplificata), Chineza (Traditionala), Croata, Ceha, Daneza, Olandeza, Estona, Finlandeza, Franceza, Germana, Greaca, Ebraica, Hindi, Maghiara, Indoneziana, Italiana, Japoneza, Kazaha, Coreeana, Letona, Lituaniana, Malaeza (Latina), Norvegiana Bokmal, Poloneza, Portugheza (Brazilia), Portugheza (Portugalia), Romana, Rusa, Sarba (Latina, Serbia), Slovaca, Slovene, Spaniola, Suedeza, Thailandeza, Turca, Ucraineana, Vietnameza

Cerinte

Sistem de operare: Windows 7, 8, 8.1 si 10; Windows Server 2008 R2, 2012 si 2012 R2
Procesor: minimum x86- sau x64- minim 1GHz si  SSE2
Memorie: minimum 2 GB RAM
Hard disk: spatiu de stocare disponibil de minimum 3 GB
Ecran: rezolutia de minimum 1024 x 768 pixeli
Placa grafica: asistenta DirectX 10 necesara pentru interfata accelerata GPU
Browser: versiunile actuale de Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge sau Safari

Cod Producator

D87-07114

Producator

Valabilitate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…