Microsoft Visio Professional 2019

lei529.00

  • Licenta asociabila la contul dumneavoastra de Microsoft
  • Activare direct pe https://setup.office.com
  •  Microsoft
  •  Nou
  •  Valabil pe o perioadă nelimitata de timp
  •  Toate limbile

Availability: În stoc

Microsoft Visio Professional 2019

Editia Microsoft Visio Professional 2019 ramane instrumentul ideal de creare a diagramelor in cadrul companiilor si de orientare in acest sens cu ajutorul standardelor recunoscute din domeniu, precum standardul IEEE. Microsoft a intreprins mii de imbunatatiri de detaliu si a introdus noi caracteristici, in principal, pentru facilitarea prelucrarii proiectelor in echipele mari. Astfel, acest software se adreseaza in mod explicit utilizatorilor profesionisti. Totusi, este mentinuta bine-cunoscuta familiarizare facila cu programul, asigurata mai ales prin nenumaratele sabloane si interfata Office consacrata. Fiecare cumparator beneficiaza de un spatiu de stocare gratuit de 2 GB in OneDrive, solutia Cloud proprie Microsoft.

In editia Microsoft Visio Professional 2019 generarea diagramelor este posibila imediat dupa pornirea programului. Aceasta este asigurata de sute de sabloane, bazate pe o selectie de peste 250000 de forme. Periodic sunt introduse noi sabloane, intrucat aplicatia de desktop se actualizeaza automat permanent. Apoi, diagramele finalizate vor putea fi partajate de catre utilizatori nu doar ca seturi de date Visio, ci si pe internet. In acest scop, editia Visio Professional 2019 accepta reprezentarile bazate pe web ale diagramelor sau chiar versiunea ca fisier PDF pentru utilizatorii care nu folosesc Visio pe dispozitivul propriu. Comentariile introduse ulterior de ceilalti utilizatori in diagrama pot fi vizualizate instantaneu si de creatorul proiectului, beneficiind astfel de feedback.

Avantaje Visio Professional 2019

Special pentru Visio Professional 2019 si Windows 10, Microsoft a imbunatatit asistenta pentru instrumentele de scris precum Microsoft Surface Pen. Se pot colora formele, deplasa, reorganiza diagramele si multe altele. Aceasta faciliteaza, de asemenea, utilizarea programului pe o tableta, cum ar fi iPad Pro. In acest sens este disponibila o aplicatie separata in magazinul oficial Apple. Pentru o colaborare mai buna cu alte persoane au fost imbunatatite functiile dedicate adnotarilor si extinsa integrarea Skype for Business in interfata programului.

 

Datele noi sunt importate in mod direct din alte programe populare, precum Excel. Astfel, este economisit timp la prelucrarea diagramelor, deoarece intrarile manuale sunt mai rare. Apoi, pentru ilustrarea fiecarei diagrame si redarea sistematica chiar si a informatiilor numeroase, sunt disponibile nenumarate culori, forme si grafice pentru evidentierea datelor cu adevarat importante pentru observator. Suplimentar, programul accepta integrarea desenelor create in software-ul apreciat AutoCAD. Și aceasta contribuie semnificativ la extinderea paletei de functii, deoarece sunt posibile si forme complexe.

Odata cu modificarea oricarui tip de date integrate anterior in diagrama, Microsoft Visio Professional 2019 va modifica imediat si reprezentarea proiectului. In acest scop programul scaneaza permanent datele incorporate – indiferent de provenienta lor sau daca acestea sunt disponibile local sau in retea. Ulterior, transmite imediat modificarile in diagrama actuala. Astfel, toate persoanele implicate in proiect vor putea mentine o vedere de ansamblu, colaborand la o versiune unica a diagramei. Mai mult, renuntarea la actualizarile manuale inlesneste procesul de lucru, economisind timp considerabil pe termen lung.

Special pentru Windows 10

Microsoft a dezvoltat Visio Professional 2019 pentru a fi compatibil cu toate versiunile de Windows 10. Nu este posibila utilizarea software-ului cu o versiune Windows mai veche. Aceasta oferta presupune o licenta unica pentru un computer de tip desktop sau un laptop. Nu exista alte costuri de abonament. Microsoft garanteaza furnizarea actualizarilor pentru acest software pentru o perioada de minimum cinci ani.

Disponibila in peste 40 de limbi

Engleza, Araba, Bulgara, Chineza (Simplificata), Chineza (Traditionala), Croata, Ceha, Daneza, Olandeza, Estona, Finlandeza, Franceza, Germana, Greaca, Ebraica, Hindi, Maghiara, Indoneziana, Italiana, Japoneza, Kazaha, Coreeana, Letona, Lituaniana, Malaeza (Latina), Norvegiana Bokmal, Poloneza, Portugheza (Brazilia), Portugheza (Portugalia), Romana, Rusa, Sarba (Latina, Serbia), Slovaca, Slovene, Spaniola, Suedeza, Thailandeza, Turca, Ucraineana, Vietnameza

Cerinte

Sistem de operare: Windows 10
Procesor: minimum 1 GHz, 32 de biti (x86) sau 64 de biti (x64)
Memorie: minimum 2 GB RAM
Hard disk: spatiu de stocare disponibil de minimum 3 GB
Ecran: rezolutia de minimum 1024 x 768 pixeli
Placa grafica: asistenta DirectX 10 necesara pentru interfata accelerata GPU
Browser: versiunile actuale de Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge sau Safari

Producator

Valabilitate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.