Creaza-ti IDE-ul ideal

Un nou program de instalare bazat pe volumul de munca optimizeaza instalarea pentru a te asigura ca ai tot ce ai nevoie.

MS Visual Studio Enterprise

MS Visual Studio Enterprise

Gasiti si remediati erorile mai rapid

_____

Intreaga experienta de depanare si testare a fost imbunatatita pentru a va ajuta sa gasiti si sa abordati problemele cat mai repede.

MS Visual Studio Enterprise

Optimizat pentru performanta

____

Visual Studio vine cu imbunatatiri ale performantei la caracteristicile de baza pe care le utilizati in fiecare zi. Veti vedea, de asemenea, un timp de pornire vizibil mai rapid si un grad mai mare de reactie de-a lungul intregului ciclu de dezvoltare.

MS Visual Studio Enterprise

Integrati-va in cloud

_____

Instrumentele incorporate ofera o integrare completa cu .NET Core, serviciile Azure, containerele Docker si multe altele.

MS Visual Studio Enterprise

Acces la instruire
_____

Bucurati-va de acces la formare din partea partenerilor de top, inclusiv Pluralsight si Opsgility, pentru clientii Enterprise si Professional.

MS Visual Studio Enterprise

Acces la licente software

_____

De asemenea, veti avea acces la licente software de la parteneri selectati, precum Parallels si SyncFusion.

MS Visual Studio Enterprise

Level-up – limbaj de programare

Visual Studio continua sa investeasca in cele mai recente caracteristici de limbaj de programare. Fie ca lucrati cu limbaje C #, Visual Basic, C ++, TypeScript, F # sau chiar terte parti precum JavaScript, veti gasi suport de caracteristici de prima clasa pe intreaga experienta de dezvoltare.

Test de la IDE

Recorderul de test Xamarin, impreună cu cloud-ul de test Xamarin va permit sa testati mii de dispozitive fizice chiar din interiorul IDE.

Automatizarea implementărilor de baze de date

_____

Extindeti procesele DevOps la SQL Server prin Redgate Instrumente de date si automatizati in siguranta implementarile bazelor de date din Visual Studio.

MS Visual Studio Enterprise

Colaboreaza eficient

Gestioneaza direct proiectele echipei gazduite de orice furnizor, inclusiv Visual Studio Team Services, Team Foundation Server sau GitHub. Puteti utiliza si noua caracteristica Open Any Folder pentru a lucra cu aproape orice fisier de cod, fara un proiect formal sau solutie.