Windows Server 2022 Standard ESD

lei899.00

 • Licenta electronica livrata prin email
 • Confirmarea cumpararii (factura fiscala)
 • Licenta de tip Retail pentru un singur dispozitiv
 • Valabilitate: fara data de expirare
 • Tipul licentei: Certificat electronic
 • Arhitectura: 32/64 biti
 • Pana la 16 core

Availability: În stoc

SKU: MWS19STD001-1 Categorii: , , Etichete: ,

Windows Server 2022 Standard ESD

Windows Server 2022 Standard este noul sistem de operare pentru servere de top si are cateva caracteristici unice care va vor face afacerea sa prospere. Windows Server 2022 Standard ofera performante rapide pentru toate tipurile de afaceri, dar ofera si beneficii specifice industriilor.

Windows Server 2022 Standard este cea mai recenta versiune a sistemului de operare Microsoft pregatit pentru cloud. Vine cu tehnologii care va permit sa va migrati mai usor sarcinile de lucru atunci cand sunteti gata. In plus, licenta comercializata de Licensio.ro este mai mult decat budget-friendly, si va ofera posibilitatea sa economisiti bani pentru afacerile dumneavoastra.

Inovatii importante introduse de Windows Server 2022 Standard

 • Windows Admin Center imbunatatit . Acum, Centrul de administrare Windows are capacitatea de a raporta modul in care sunt activate caracteristicile Secured-core si care pot fi activate. De asemenea, poate oferi acces acolo unde este necesar, astfel incat sa puteti activa o caracteristica daca nu este deja activa.
 • Patch-uri fara repornire . Windows Server 2022 aduce corectii fara repornire, care permite aplicarea corectiilor fara a necesita o repornire. Acest lucru imbunatateste timpul de functionare si reduce nevoia de maintenance windows in timpul actualizarilor.
 • Platform Module . TPM ofera stocare pentru date de securitate, cum ar fi Bitlocker keys. Functioneaza cu Secure Boot pentru a se asigura ca toate software-urile de pornire (firmware UEFI si aplicatii EFI) nu au fost rasturnate de un rootkit.
 • Virtualization-based security. VBS este o tehnica noua care va ajuta sa va protejati serverul de atacuri. Credential Guard protejeaza parolele si alte informatii sensibile, iar integritatea codului protejat de Hypervisor asigura ca sistemele computerelor dvs. sunt in siguranta.
 • Memory protection . Noul Control Flow Guard va protejeaza serverul impotriva aplicatiilor malicious care pot corupe memoria programelor legitime. In plus, protectia DMA (Boot Direct Memory Access) opreste atacurile impotriva Bitlocker si a altor tehnologii de securitate care se bazeaza pe stocarea datelor in memorie, in timp ce sistemul ruleaza.
 • Mai multe imbunatatiri de securitate . Exista si mai multe functii de securitate pe care le puteti gasi pe Windows Server 2022, inclusiv TLS 1.3 fiind activat implicit pe serverele dvs.
 • Storage Migration Service . Imbunatatirile aduse serviciului de migrare a stocarii din Windows Server 2022 faciliteaza migrarea spatiului de stocare din mai multe locatii sursa pentru administratori.

Windows Server 2022 imbunatateste hybrid server management si are un vizualizator de evenimente imbunatatit si multe alte functii noi in Windows Admin Center.

In plus, aceasta versiune include imbunatatiri ale Windows containers, cum ar fi dimensiunea mai mica a imaginii pentru descarcare mai rapida, implementarea simplificata network policy si instrumente de containerization tools pentru .NET applications.

Cerinte

Platforma: Windows
Procesor: minimum 1,4 GHz, (Single-Core), 1.4 GHz 64-bit processor
Memorie: 512 MB (2 GB pentru optiunea de instalare Server cu experienta desktop)
Supports NX and DEP
Supports CMPXCHG16b, LAHF/SAHF, and PrefetchW
Supports Second Level Address Translation (EPT or NPT)

 

Manufacturer

Microsoft

Producator

Valabilitate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…