Panda Dome Advanced – 1 utilizator 1 an

lei50.00

 • Livrare prin email
 • Sistem securizat de plata
SKU: PDMAD10010 Categorii: ,

Panda Dome Advanced – 1 utilizator 1 an

Panda Dome Advanced a inlocuit Panda Internet Security. Aceasta noua solutie de securitate actualizata vine acum la pachet cu noi functii si instrumente care va ofera atat o interfata usor de utilizat si intuitiva, cat si o protectie solida pentru computer.

Acest nou „Panda Internet Security” a fost conceput pentru a raspunde tuturor nevoilor dvs. de securitate, atat offline, cat si online. Este centrat pe oferirea unui mediu sigur in timp ce navigati pe web si vine cu un set impresionant de instrumente care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.

Odată instalat, puteti uita de virusi, spyware, rootkits, hackeri si fraude online. Cu Panda Dome Advanced va puteti bucura de protectie in timp real impotriva ultimelor amenintari malware, plus ca exista si securitate pentru dispozitivele dvs. Android.

 

Dome Panda Advanced
 • Protejeaza impotriva virusilor, ransomware-ului si malware.
 • Firewall ofera siguranta impotriva hackerilor.
 • Navigarea sigura protejeaza utilizatorii in timp ce navigheaza pe Internet.
 • Process Monitor analizeaza procesele de fundal ale sistemului.
 • VPN permite utilizatorilor sa acceseze in siguranta datele de la distanta prin retelele publice.
 • Controalele parentale configurează ceea acceseaza copiii dvs. online.
 • Cu Panda Dome Advanced puteti cumpara si naviga online in siguranta. Datorita noii sale tehnologii de protectie in timp real, noua ‘Panda Internet Security’ este mai sigura, mai rapida si mai completa ca niciodata.
 • Panda Dome Advanced poate aplica masuri de siguranta blocand paginile de phishing si malware. O protectie similara poate fi oferita impotriva programelor necunoscute si a dispozitivelor USB infectate. Cu instrumente precum controale parentale, App Lock si Call Blocker configurate pe computer, totul este mai sigur. Mai mult, aplicatia este dotata si cu protectie Wi-Fi pentru a fi in siguranta in timp ce accesati internetul de acasa. Si in cazul in care s-ar putea sa va preocupati de monitorizarea keyloggerilor, apelarea la tastatura virtuala integrata va va atenua grijile.
 • Panda Dome Advanced va permite sa va bucurati de o experienta de utilizare noua, moderna si intuitiva, aliniata la cele mai noi sisteme de operare si platforme.

Panda Dome Advanced utilizeaza tehnologia Cloud care ofera un sistem de protectie inteligent bazat pe o comunitate de utilizatori la care contribuie toata lumea. Acest lucru va asigura ca computerul dvs. va fi intotdeauna actualizat si complet protejat.

Acest produs este un cod digital online. Acesta va fi livrat la adresa dvs. de e-mail inregistrata in cateva ore de la momentul comenzii.

Manufacturer

Panda Security

Producator

Valabilitate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.