Afișez 1 - 12 din 16 rezultate

Antivirus F-secure – solutii pentru securitate cibernetica

F-Secure Internet Security – Avantaje

F-Secure Internet Security iti protejeaza continutul digital, blocand, in timp real, amenintarile malware si ale hackerilor, precum si furtul de identitate. Tranzactiile tale online sunt securizate cu modulul Banking Protection. Copiii sunt feriti de site-urile periculoase, cu continut neadecvat.

F-Secure Safe – Avantaje

Solutie de securitate pentru desktop-uri, laptop-uri, smartphone-uri si tablete ce utilizeaza sisteme de operare Microsoft Windows, MacOS X, iOS si Android. Are in componenta toate modulele necesare unei securitati complete pentru toate tipurile de sisteme utilizate acasa si la birou.

F-Secure ID Protection – Avantaje

MONITORIZAREA IDENTITATII ONLINE
ID PROTECTION combina inteligenta umana si monitorizarea Dark Web 24/7 pentru a va gasi informatiile personale in cazul incalcarii datelor.

MANAGER DE PAROLA
Stocati si accesati-va parolele in siguranta de pe orice dispozitiv. Fiti informat cu privire la parolele slabe si reutilizate si generati parole puternice.

ALERTE IN TIMP REAL DE INCALCARE A DATELOR
ID PROTECTION va anunta imediat daca informatiile dvs. personale sunt gasite intr-o incalcare a datelor.

ASISTENTA FURT DE IDENTITATE
Primiti indrumari ale expertilor cu privire la ce sa faceti atunci cand informatiile dvs. personale sunt expuse si impiedicati o incalcare a datelor sa devina furt de identitate.

F-Secure Total Security & VPN – Avantaje

Utilizatorii care cumpara F-Secure Total Security si VPN 2020 pot sta linistiti si se pot relaxa in fata amenintarilor din retea. Protectia completa si puternica de la F-Secure ofera o umbrela de protectie fiabila pentru pana la cinci dispozitive. Nu conteaza daca este vorba de un dispozitiv Windows, macOS, iOS sau Android.

Protectia cuprinzatoare impotriva virusilor este o perna linistitoare care protejeaza datele si confidentialitatea impotriva accesului neautorizat. In acelasi timp, protectia antivirus in timp real, care economiseste resurse, asigura detectarea fiabila a amenintarilor fara a compromite performanta sistemului. Dar acesta este doar varful icebergului.

F-Secure Anti-Virus – Avantaje

Protectie avansata pentru PC-uri cu sitem de operare Windows 10, 8.1 sau 7, asigurata cu un consum minim de resurse.
F-Secure Anti-virus va protejeaza in timp real computerul impotriva virusilor, a spyware-ilor, a atasamentelor infectate din e-mail-uri precum si a celorlalte forme de malware.

F-Secure Anti-virus va protejeaza in timp real computerul impotriva amenintarilor de tip virus, spyware, ransomware (crypto), a atasamentelor infectate din e-mail-uri si altor forme de malware.