Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

McAfee AntiVirus Plus – PC, Android, Mac, iOS 1 dispozitiv – 1 an

lei59.00
Acest produs va permite sa instalati McAfee AntiVirus Plus timp de 1 an pe 1 dispozitiv. Pentru a activa produsul, urmati pasii: 1. Accesați http://mcafee.com/mav/retailcard 2. Introduceti codul 3. Creati un cont nou sau conectati-va 4. Urmati instructiunile de descarcare si instalare a produsului.

McAfee AntiVirus Plus 10 dispozitive 1 an Licenta Electronica

lei89.00
Acest produs va permite sa instalati McAfee AntiVirus Plus timp de 1 an pe 10 dispozitive. Pentru a activa produsul, urmati pasii: 1. Accesați http://mcafee.com/mav/retailcard 2. Introduceti codul 3. Creati un cont nou sau conectati-va 4. Urmati instructiunile de descarcare si instalare a produsului.

Antivirus McAfee – Solutii pentru securitate cybernetica.

McAfee Antivirus Plus este un software profesional conceput pentru a va proteja dispozitivul impotriva activitatii daunatoare a virusilor, programelor malware, troienilor si a altor programe daunatoare. Configureaza-ti o aparare eficienta si bucura-te de experienta fara riscuri in timp ce navighezi pe web si iti indeplinesti sarcinile de zi cu zi.

Premiul Antivirus câștigător

McAfee Antivirus Plus este un antivirus premiat, conceput pentru a lupta impotriva celor mai multe tipuri de virusi.

McAfee Internet Security ofera securitate consumatorilor din intreaga lume protectie digitala, inclusiv protectie antivirus premiata pentru PC-uri si Mac-uri si dispozitive mobile. Cu o instalare rapida si securitate mereu actualizata, blocheaza amenintarile folosind antivirus verificat prin teste independente – acum fiind sustinute de garantia noastra de protectie impotriva virusurilor 100%.

McAfee Antivirus 

Protectie antivirus pentru computerul dvs., astfel incat sa puteti naviga si sa faceti cumparaturi online in siguranta

Cu o instalare rapida și o securitate mereu actualizata, McAfee blocheaza amenintarile folosind antivirus verificat prin teste independente.

McAfee Total Protection

Protectie antivirus premium pentru un numar nelimitat de PC-uri, Mac-uri, smartphone-uri si tablete.

Caracteristici cheie

Navigare web sigura: cautati cu incredere si evitati pericolele online precum malware, phishing si descarcari daunatoare.
Protectie impotriva furturilor de identitate – feriti-va de hoții de identitate, cu monitorizarea permanenta.

McAfee LiveSafe ofera toate caracteristicile de baza pe care le-ati aștepta de la orice suită similară: antivirus, blocarea automata a adreselor URL daunatoare, un firewall pentru a va proteja de atacurile de retea si garantii pentru tranzactiile online.