Afișez 1 - 12 din 48 de rezultate

Antivirisu Panda – Solutii pentru securitate cybernetica.

Panda Dome Essential

Panda Dome Essential a inlocuit Panda Antivirus Pro. Acum vine la pachet cu noi caracteristici si instrumente sigure care va ofera atat o protectie usor de utilizat si intuitiva pentru computer. Ofera protectie impotriva hackerilor, virusilor, troienilor, phishingului si rookit-urilor etc. Poate monitoriza, de asemenea, e-mailuri si ataaamente, fisiere trimise prin servicii de mesagerie instant si site-uri web.

Panda Dome Advanced

Panda Dome Advanced a inlocuit Panda Internet Security. Aceasta noua solutie de securitate actualizata vine acum la pachet cu noi functii si instrumente care va ofera atat o interfata usor de utilizat si intuitiva, cat si o protectie solida pentru computer.

Panda Dome Complete

Panda Dome Complete 1 Dispozitiv a inlocuit Panda Global Protection. Aceasta noua solutie de securitate actualizata vine acum la pachet cu noi functii si instrumente care va ofera atat o interfata usor de utilizat si intuitiva, cat si o protectie solida pentru computer.

Panda Dome Premium

Panda Dome Premium este cel mai bun produs de la Panda Security. Acesta aduce in prim-plan toate elementele din versiunile esentiale, avansate si complete ale Panda Dome si prezinta o serie de adaosuri proprii care fac cu adevărat suita antimalware sa straluceasca. Fie ca doriti sa va mentineti in siguranta impotriva malware sau ransomware, sa va protejati copiii de amenintari online sau sa deblocati continutul geo-restrictionat online, Panda Dome Premium poate face toate aceste lucruri pentru dumneavoastra.

Cand vine vorba de protejarea dispozitivelor dvs. impotriva malware si ransomware, Panda Dome Premium este instrumentul de care aveti nevoie. Utilitatea anti-malware implementează mai multe scuturi vii pentru a surprinde amenintarile in timp real si detecteaza tiparele comportamentale anormale ca mijloc de a contracara amenintarile periculoase. Mai mult, Panda Dome Premium implementează, de asemenea, tehnologii dedicate anti-ransomware pentru a bloca ransomware-ul de la criptarea datelor sensibile. Suita functioneaza nu doar pe Windows, ci si pe macOS, ceea ce va ofera o protectie completa pe desktop. Versiunile gratuite ale software-ului sunt disponibile si pentru Android si iOS pentru o securitate mai mare.Malware si Ransomware Protection