Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

COREL PDF Fusion 1 Dispozitiv Licenta Electronica Permanenta

lei49.00
COREL PDF Fusion 1 Dispozitiv Licenta Electronica Permanenta Asambleaza, editeaza si creeaza fisiere PDF cu acest creator de PDF-uri, usor

ABBYY Screenshot Reader Windows ESD Licenta Permanenta

lei99.00
ABBYY Screenshot Reader Windows ESD Licenta Permanenta ABBYY Screenshot Reader – Capturati si Convertiti Text si Imagini fara Tastare Capturati

Ashampoo PDF Pro 3 Licenta perpetua ESD

lei129.00
Ashampoo PDF Pro 3 Licenta perpetua ESD Bucura-te de avantaje! Ashampoo PDF Pro 3 Licenta perpetua iti ofera: Interfata panglica

ABBYY FineReader PDF MAC ESD 1 Dispozitiv 1 An

lei300.00
ABBYY FineReader PDF MAC ESD 1 Dispozitiv 1 An ABBYY FineReader PDF MAC ESD, pentru Mac®. Acest program convertește fișierele

Abbyy FineReader PDF 16 Standard 1 Dispozitiv 1 An Licenta electronica

lei469.00
Livrare: Licenta electronica Dispozitive: PC Limba: Engleza Numar dispozitive: 1 Valabilitate: 1 sau 3 ani

Kofax Power PDF Standard 5.0 1 Dispozitiv Licenta Electronica Permanenta

lei549.00
Kofax Power PDF Standard 5.0 1 Dispozitiv Licenta Electronica Permanenta Organizatiile cu o forta de munca din ce in ce

Abbyy FineReader PDF 16 Corporate 1 Dispozitiv 1 An Licenta electronica

lei729.00
Livrare: Licenta electronica Dispozitive: PC Limba: Engleza Numar dispozitive: 1 Valabilitate: 1 sau 3 ani

Kofax Power PDF Advanced 5.0 1 Dispozitiv Licenta Electronica Permanenta

lei799.00
Kofax Power PDF Advanced 5.0 1 Dispozitiv Licenta Electronica Permanenta O solutie software intuitiva si sigura pentru PDF Eficientizati fluxurile

Kofax OmniPage 19 Ultimate 1 Dispozitiv Licenta Electronica Permanenta

lei849.00
Kofax OmniPage 19 Ultimate 1 Dispozitiv Licenta Electronica Permanenta Cu OmniPage Ultimate, nu doar convertiti documentele, ci le transformati. In

Adobe Acrobat Standard 2017 1 Dispozitiv Lifetime ESD

lei999.00
  • ESD - Licenta distribuita electronic
  • 1 Dispozitiv
  • Valabilitate nelimitata
  • Pentru Windows
  • Factura fiscala

Abbyy FineReader PDF 16 Standard 1 Dispozitiv 3 Ani Licenta electronica

lei1,149.00
Livrare: Licenta electronica Dispozitive: PC Limba: Engleza Numar dispozitive: 1 Valabilitate: 1 sau 3 ani

Abbyy FineReader PDF 16 Corporate 1 Dispozitiv 3 Ani Licenta electronica

lei1,849.00
Livrare: Licenta electronica Dispozitive: PC Limba: Engleza Numar dispozitive: 1 Valabilitate: 1 sau 3 ani

Software PDF – Editare PDF

Gama larga de Software PDF. Editare, prelucrare…fun!

ABBYY Screenshot Reader Windows ESD

ABBYY Screenshot Reader Windows ESD. ABBYY Screenshot Reader 11 poate transforma orice continut de imagine capturat de pe ecranul dvs. in formate editabile, astfel incat sa nu fie nevoie sa reintroduceti totul. Acest lucru il face usor de utilizat in documentele digitale, e-mailurile sau rapoartele pe care le-ati creat sau editat. Poate gestiona peste 180 de limbi cu recunoastere precisa. De asemenea, va puteti crea propriile „instantanee” de imagini si texte din documente deschise, meniuri de fisiere, pagini web, prezentari, continut Flash sau fisiere PDF cu doar cateva clicuri.

ABBYY FineReader PDF MAC ESD

ABBYY FineReader PDF MAC ESD, pentru Mac®. Acest program convertește fișierele PDF, documentele tipărite și imaginile acestora în documente în care se pot efectua căutări și care pot fi editate pentru actualizare, reutilizare, partajare sau arhivare digitală (inclusiv PDF/A și PDF/UA standard). Aceasta combină instrumente avansate de conversie a documentelor și calitatea superioară a celei mai recente tehnologii OCR ABBYY cu o interfață ușor de utilizat, un vizualizator PDF încorporat și scenarii de conversie rapidă. Asistența lingvistică extinsă. Aceasta permite conversia textelor scrise în scenarii Gothic (Fractur). Aplicația acceptă cele mai recente funcții macOS®, cum ar fi Dark Mode și Continuity Camera. Astfel veti putea captura imagini de documente cu un iPhone® sau iPad® în locul unui scaner.

Abbyy FineReader 15 Standard

Abbyy FineReader 15 Standard 1 Dispozitiv. FineReader PDF ajuta utilizatorul sa maximizeze eficienta in lucru in era digitala. Dispunand de cea mai eficienta tehnologie OCR bazata pe Inteligenta Artificiala, FineReader faciliteaza digitalizarea, editarea, protejarea, partajarea si colaborarea pe orice tip de document.

ABBYY FineReader Pro for Mac

ABBYY FineReader Pro for Mac este un instrument PDF versatil ce permite gestionarea eficienta a documentelor in mediul digital. Cu tehnologia ABBY OCR bazata pe AI procesele de digitalizare, recuperare, editare, protejare sau distribuire a documentelor se realizeaza mult mai usor.
FineReader PDF reduce blocajele rezultate din documente si informatii inaccesibile, ce nu pot fi cautate online; fluxuri de lucru care implica un mix de hartie si documente digitale; sarcini care necesita utilizarea mai multor aplicatii software. Acest lucru permite angajatilor sa se concentreze pe domeniile lor de expertiza, mai degraba decat pe sarcini administrative.

ABBYY FineReader 15 Corporate

ABBYY FineReader 15 Corporate 1 Dispozitiv. FineReader PDF ajuta utilizatorul sa maximizeze eficienta in lucru in era digitala. Dispunand de cea mai eficienta tehnologie OCR bazata pe Inteligenta Artificiala, FineReader faciliteaza digitalizarea, editarea, protejarea, partajarea si colaborarea pe orice tip de document.

Ashampoo PDF Pro 3

Ashampoo PDF Pro 3 este solutia completa pentru editarea usoara a fisierelor PDF. Acest software PDF include toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a crea, converti, edita, asambla si proteja fisierele PDF. Creati fisiere semnate cu PFD Creator care pot fi citite oriunde, intotdeauna cu dimensiunea optima si care pot fi securizate cu criptare. Creati sau editati formulare interactive dupa bunul plac sau editati PDF-uri existente la fel ca un document Word obisnuit!

Adobe Acrobat Standard 2017

Adobe Acrobat Standard 2017 1 Dispozitiv este o versiune cu licenta perpetua a Acrobat. Aceasta este o solutie desktop completa pentru lucrul cu documente PDF. Simplifica sarcinile PDF de zi cu zi si include multe imbunatatiri ale productivitatii pentru manipularea fisierelor PDF pe desktop.

Adobe Acrobat Pro 2020

Adobe Acrobat Pro 2020 1 dispozitiv este o versiune cu licenta perpetua a Acrobat. Aceasta este o solutie desktop completa pentru lucrul cu documente PDF. Simplifica sarcinile PDF de zi cu zi si include multe imbunatatiri ale productivitatii pentru manipularea fisierelor PDF pe desktop.

Expert PDF 14 Professional

Expert PDF 14 Professional este solutia optima pentru a manageria si edita documetele tale PDF de zi cu zi. Software-ul PDF include optiuni de creare, convertire, editare si sharuire securizata a fisierelor PDF.

Expert PDF 15 Home

Expert PDF 15 Home licenta Electronica este un instrument puternic de conversie, vizualizare, creare si editare PDF all-in-one. Noua versiune de software nu numai ca va ofera o interfata de utilizator optimizata si intuitiva , dar puteti edita si mai rapid fisierele Portable Document Format. Ei compara documente intre ele si convertesc fisiere PDF in alte formate, cum ar fi . de exemplu, Word, Excel, PowerPoint, TXT.

Expert PDF 14 Ultimate

Expert PDF 14 Ultimate licenta electronica este instrumentul suprem pentru a converti, crea si personaliza fisiere PDF!

Expert PDF 15 Professional

Software-ul Expert PDF 15 Professional licenta Electronica va ofera functii de conversie, editare, stocare securizata si verificare a fisierelor PDF . Instrumentul are o operare usoara si o interfata de utilizator intuitiva. Alocati drepturi de acces si adaugati parole sau filigrane PDF-urilor pentru a le proteja de distributia nedorita. Creati-va propriile fisiere PDF si personalizati-le cu numeroasele caracteristici ale Expert PDF 15 Professional.

Expert PDF 15 Ultimate

Expert PDF 15 Ultimate Licenta Electronica este instrumentul suprem pentru a converti, crea si personaliza fisiere PDF!

Expert PDF 15 Ultimate este managerul PDF pentru a converti, crea si edita fisiere PDF . Cu ajutorul software-ului puteti converti fisiere PDF in formate Office comune pentru PowerPoint, Word si Excel. Marea putere a Expert PDF 15 Ultimate este recunoasterea optica a caracterelor (OCR). Aceasta caracteristica va permite sa scanati documente si imagini si sa le convertiti in fisiere PDF editabile . Daca doriti sa convertiti documente in PDF rapid si usor, Expert PDF 15 Ultimate va va sprijini. Doar faceti clic dreapta pe un fisier salvat intr-un format care are un meniu de tiparire. Acum puteti crea o versiune PDF din acest fisier.