Fără categorie

Microsoft Visio 2019

Microsoft Vision

Microsoft Visio 2019 este o aplicație de diagramă puternică. Aceasta vă permite să lucrați vizual pentru a crea tot felul de diagrame. La această categorie este lider în industrie cu peste 12 milioane de utilizatori. Visio 2019 ușurează definirea proceselor de afaceri, documentarea celor mai bune practici, vizualizarea stării viitoare a inițiativelor transformatoare și păstrarea informațiilor operaționale din compania dvs. Utilizând Office 365, puteți partaja diagrame Visio cu toată lumea. Puteți comunica o versiune a adevărului pentru a împinge alinierea la nivelul întregii organizații.

Microsoft Visio acceptă mai multe surse de date. Printre acestea sunt cărți de lucru Microsoft Excel, Microsoft Access database, Microsoft SharePoint Foundation lists, Microsoft SQL Server database, Microsoft Exchange Server directories, Azure Active Directory și alte surse de date OLEDB sau ODBC.

Ediții Visio 2019

Visio Standard 2019

Visio Standard 2019 este instrumentul perfect pentru persoanele care caută un instrument puternic de diagramă cu un set bogat de șabloane încorporate. Simplificați informațiile complexe prin diagrame simple, ușor de înțeles. Visio Standard include șabloane pentru afaceri, organigrame, diagrame de rețea de bază, diagrame de bază și diagrame generale cu scopuri multiple.

Visio Professional 2019

Visio Professional 2019 permite persoanelor și echipelor să creeze și să partajeze diagrame profesionale. Prin versatilitate, ajută la simplificarea informațiilor complexe. Alături de toate caracteristicile versiunii Standard, Visio Professional include, de asemenea, forme, șabloane și stiluri actualizate. Oferă sprijin sporit pentru colaborarea în echipă (cum ar fi integrarea SharePoint), inclusiv capacitatea de a colabora într-o singură diagrama în același timp. De asemenea, aveți posibilitatea de a conecta diagramele la date într-o clipă. Managementul drepturilor informaționale ajută la prevenirea scurgerii de informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.